Een gigantisch slecht begin, maar een scherpe Stef, de rentree van Truub en een goal van Ricky zorgden ervoor dat DVC4 de derde wedstrijd op rij wist te winnen. Iets wat niemand in dit seizoen nog had verwacht! Ook niet na de uitwedstrijd die met 3-1 verloren werd(red.). Maar door wederom een goed spelend elftal werd Spaland gewoon met 5-3 naar huis gestuurd. Afwezigen van vandaag waren wederom minimaal. Zwario (gras maaien), Beppe (roti eten) en Berkie(billetjes glimmend oppoetsen).

DVC4 is nog nooit eerder zo slecht een wedstrijd gestart. Al na twee minuten kwam de ploeg, van weer de oude vertrouwde aanvoerder Truub, op achterstand. Een aanvaller van Spaland kon zonder enig probleem door het hart van de DVC verdediging lopen en scoorde ook direct: 0-1. Dit schokte DVC4 wel een klein beetje wakker. Dit bleek uit de actie die erna volgde. Stef werd goed aangespeeld en rondde heel koel af:1-1.

Echter ging DVC4 daarna weer verder met slapen. Geen tien minuten later kon wederom een aanvaller van Spaland zonder enig probleem doorlopen en afmaken: 1-2. Wat gebeurde er met DVC? Maar Stef had al laten zien dat hij een aanwinst was en wilde dit nog een keer laten zien. Dit deed hij door de gelijkmaker 5 minuten later aan te tekenen: 2-2.

DVC4 was nu echt wakker en had door dat er thuis gewonnen kon worden. De ploeg van lijder Aad van Tuyl werd grimmiger en ging op zoek naar de voorsprong. Truub die vorig weekend nog rust hield was weer terug. Ook Truub had er zin in en scoorde voor rust nog even twee doelpunten: 4-2.

DVC4 was in de rust vrij relaxed en er werd wat gewisseld. Pluis kwam in het spel voor Eerk en Frans kwam er later in voor Stef die geblesseerd uitviel met een pijnlijke bovenlip.

DVC4 begon de tweede helft wederom slap. Dit resulteerde wederom in een doelpunt voor de gasten. Weer dwars door het midden van de verdediging en simpel afgerond: 4-3. DVC4 had niet echt het idee dat het slecht zou aflopen…

Veel kansen kwamen er voor Pluisje, Ricky, Erwin, Mini en wie niet eigenlijk… Tot op een gegeven moment de wedstrijd op slot ging. Erwin gooide in naar Mini en Mini zette door tot het zestien meter gebied. Hij zag Ricky vrij staan en gaf een pass. Ricky was uiterst scherp en hield uit: 5-3! Spaland werd naar huis gestuurd en de derde overwinning op rij voor DVC was een feit! Er was ook nog even een klein opstootje met Laar en een speler van Spaland. Laar maakte een kleine overtreding op de Spaland speler en deze hield voordat hij nog opstond uit op Laar! Gelukkig viel alles nog mee en liep DVC weer met een brede glimlach het veld af.

Ongelooflijk wat een eindspurt DVC4 nog maakt in het laatste gedeelte van het seizoen. Wederom was DVC4 weer met eigen selectie compleet(op een drietal spelers na). Dat DVC4 een aanwinst heeft aan Stef heeft hij deze wedstrijd wel laten blijken. Dit is een goeie opsteker voor volgend seizoen! Kan DVC4 dit seizoen in ieder geval nog meer winnend afsluiten? Dat zal de komende wedstrijden blijken.

Namens de voltallige redactie van DVC4 en namens het elftal natuurlijk wens ik u in ieder geval een fijne Pasen en tot 2e paasdag bij HMSH uit. Alwaar waarschijnlijk Toubab weer een drietal doelpuntjes voor u zal scoren.